Giv din mening til kende om næste sæson 2018!

Bestyrelsen havde ifm invitationen til andespillet bedt om hjælp til næste års arrangementer, og det gav positivt resultat: Jesper Frederiksen (som blev kastet lige i ilden allerede ifm forberedelserne til dette arrangement!) og Johnny Engell-Hansen er fremover medlemmer af bestyrelsen.
Vi må dog konstatere, at der i 2017 ikke har været så stor tilslutning til arrangementerne, som forventet, og vi har flere gange måttet overveje, om vi skulle aflyse pga manglende deltagelse. Den nye aftale med svenskerne og finnerne gav kun få yderligere deltagere, men dog lige nok til, at vi gennemførte alle arrangementer. Et par danskere har deltaget i et af de svenske arrangementer.

Bestyrelsen holder møde først i januar og vil gerne høre fra jer. Foretrækker I arrangementer tæt pa Bruxelles? Skal vi lave arrangementer om søndagen?
Send venligst jeres bidrag til klubbens mailadresse.
Godt nytår og på forhåbentligt gensyn i 2018.

Pbv. Anne