Kurbad og golf

14 aktive var med på Danske Golferes pinsetur til Marienbad i Tjekkiet. Vi spillede stableford over to dage, og efter førstedagen var der dødt løb mellem Birgitte Spanggaard og Henning Bojesen. På andendagen satte Birgitte imidlertid formanden og alle de øvrige deltagere på plads med en flot score på 38 point.

Stemningen var helt i top og begejstringen stor. At vejret var langt bedre end den forfærdelige udsigt, var med til at holde humøret i top. 

Alle deltagere fik udleveret en flot hvid polotrøje af vores nye tøjsponsor, Abacus, som var repræsenteret af Caroline Harper. Også Danske Golferes hovedsponsor, Nordea Luxembourg, var repræsenteret af Torben Fridberg. Da vores to medlemmer i Holland også spillede med, levede vi fuldt ud op til foreningens navn.

Resultater:
Birgitte Spanggaard 73
Helle Skytte 66
Torben Fridberg 64
Henning Bojesen 61
Hanne Eskling 60

Longest drive, damer: Hanne Eskling
Longest drive, herrer: Finn Torben Jensen
Nearest to the pin: Michael Eskling
Nearest in 2: Paul Hansen

Leave a Reply