Coppa Toscana 2017

Kære danske golfere

Tiden er inde til at planlægge næste års pinsetur til Toscana. Vi mødes på Castelfalfi Golf fredag den 2. juni kl 16 til en prolog på 9 huller. Selve turneringen spilles lørdag den 3. og søndag den 4. juni, hvor vi går 18 huller på Mountain Course og en kombination af Lakes og Mountain Course.

Du kan allerede nu melde dig til ved at sende en mail til hbojesen@gmail.com 

Hotelværelset bedes du selv bestille. Vi kan anbefale Una Mannaioni i Montaione, hvor de fleste boede sidste år. Et femstjernet hotel er under opførelse i selve Castelfalfi. Det skulle åbne i marts og bliver meget lækkert. Er du lidt af et luksusdyr, kan det måske betale sig at vente, men priser mm kendes endnu ikke.

Vi arrangerer naturligvis middage alle tre aftener og lover at skære kraftigt ned på mængden af mad.

Vi håber på et rigtigt stort fremmøde igen i 2017. Banen er i øvrigt i flot stand, og greens er blevet langt hurtigere end i foråret.