Fransk forår?

17 af vores mest ihærdige medlemmer deltog i den såkaldte forårstur til Nordfrankrig. Førstedagen på havbanen i Le Touquet blev afviklet i regn og blæst afløst af en smule sol til sidst. Stemningen var dog udmærket, og flere gode scores blev noteret.

Bjørn Bojesen 46
Henning Bojesen 36
Thorkild Rasmussen 33
Birte Jensen 30

 

Søndagens runde foregik på en anden gammel perle af en bane, nemlig Les Pins i Hardelot. De første flights gik ud i tørvejr, men snart haglede det ned over deltagerne, og banen blev dækket af et flere centimeter tykt lag sjap. Sidst på runden begyndte det at sne, og under præmieoverrækkelsen lignede omgivelserne mest af alt et julekort. Alt var dækket af 10-15 cm sne.

 

 

Slutresultatet efter de to dage:

Bjørn Bojesen 85
Henning Bojesen 68
Thorkild Rasmussen 61
Henrik Lazarotti 58
Birte Jensen 57

Longest drive damer Helle Skytte
Nearest, søndag Helle Skytte
Nearest, lørdag Thorkild Rasmussen
Longest drive herrer Rune Rasmussen

 

 

Leave a Reply