2016 – En ”ny” start?

Vores mangeårige formand Henning forlader Belgien, og bosætter sig sammen med Helle i Italien – rigtigt dejligt for dem, men et tab for os andre danske golfere i Benelux. I efterlader et tomrum i foreningen, men ønskes selvfølgeligt alt muligt held og lykke med den nye tilværelse…

Det betyder selvfølgelig, at vi har fået ny formand, ligeledes er bestyrelsen er suppleret med nye folk. Vi er kommet på Facebook, vi holder fast i de gode afprøvede tiltag og prøver samtidig at forny os. Vi vil gå frisk til opgaven, og vi håber, at I allesammen stadig har tid, lyst og mulighed for, at deltage i vores aktiviteter.

Programmet for 2016, er som Disneys juleshow fyldt med gamle kendinge, men også nye indslag. 

Vi starter sæsonen i år med pinsetur til Castelfalfi Golf i Toscana. Vi spiller 9 hullers opvarmning fredag den 13. maj og fortsætter med 18 huller både lørdag og søndag med forskellige kombinationer af klubbens tre sløjfer a 9 huller. Ikke-golfspillende ledsagere kan hygge sig med det toskanske forår.

Lørdag den 21. maj, hvor Limburg Golf and Country Club i Houthalen igen lægger græs til kampen om Kurt Juuls Vandrepokal Tines Green. Første start er kl. 14.00.

Weekenden 18-19 juni bliver et festfyrværkeri af golf – lørdag er der Danish Masters, på Golf de Preisch i Frankrig, Søndag spilles Cabinet’s Cup på Kikuoka Golf i Luxembourg. Don’t miss it…

Odense Golfklub danner traditionen tro rammen om Merete og Niels Pedersens sommergolf i Danmark. Matchen finder som altid sted den første fredag i august, altså i år Fredag den 5. august.

Nordic Cup spilles igen i 2016 på Golf de L’Empereur. Turneringen spilles lørdag den 17. september.

Vores ”hjemmebane” i Falnuée danner ramme om efterårsturneringen, hvor vi spiller om de to vandrepokaler. Alle med handicap under 36 kan være med lørdag den 1. oktober.

Andespillet spiller vi på det flotte anlæg Golf 7 Fontaines. Arrangementet finder sted lørdag den 12. november. Vi spiller golf fra kl. 11 og afvikler middag og andespil i klubhuset efter matchen.

Undervejs vil vi prøve at arrangere små happenings, aktiviteter og hverdags/aften golf. Meget mere om det på vores Facebook side- følg godt med, det bliver stort!

Nye medlemmer er meget velkomne!! 

Kender du danske golfere i Benelux, som ikke er medlem af vores forening?

Så prøv at overtale dem til at være med i en af vores matcher.

Meld dig til så mange matcher som overhovedet muligt – og tag gerne gæster, familie og venner med.

Vi glæder os til sæsonens arrangementer!!

Vel mødt!

Den nye bestyrelse

 

Den nye Bestyrelse 
  • Formand Anne Als                                       anneelisaals@gmail.com
  • 0477330445 
  • Kaptajn Thorkild Rasmussen                        rasmuth1@gmail.com 
  • 02 6880958 
  • Kasserer Helle Skytte                                  skytte.he@gmail.com 
  • 0498510248 
  • Claus Bergman                                           clausbergman@icloud.com 
  • Jacob Just                                                just.eeb1@gmail.com