Henrik urørlig

caste14 danske golfere spillede i pinsen turnering på Castelfalfi Golf i Toscana. Efter 9 hullers opvarmning med en hyggelig scramble fredag eftermiddag blev der spillet 36 hullers stableford over to dage lørdag og søndag.

Henrik Lazarotti justerede sit i forvejen beskedne handicap på førstedagen, da han lavede 37 point på den meget krævende bane, hvor roughen voldte mange af deltagerne svare problemer. Et lille felt skilte sig dog ud fra flokken og lå lige efter den førende.

Om søndagen var der imidlertid ingen, der kunne følge med Henrik, som fik 33 point og vandt med hele 6 point.

Resultat efter to dage:

1. Henrik Lazarotti 70 stb
2. Thorkild Rasmussen 64
3. Torben Fridberg 62
4. Solvejg Waldstrøm 61

Længste drive – damer: Merete Rasmussen
Længste drive – herrer: Thorkild Rasmussen
Nærmest pinden: Thorkild Rasmussen