Grænseoverskridende golf

En gruppe på 20 medlemmer og familiemedlemmer deltog i beyndelsen af marts i et virkelig vellykket forårsarrangement i Le Touquet i Nordfrankrig. Solen strålede, scorerne var i mange tilfælde imponerende, og stemningen var uovertruffen. Der er næppe tvivl om, at samtlige deltagere er med igen, næste gang turen går til Frankrig.

Vinder af todagesturneringen blev feltets yngste deltager, 11-årige Bjørn Bojesen, der allerede trænger til at få justeret sit nyerhvervede handicap. Hele 47 point blev det til på den spændende bane La Mer. På andendagen løb han også med nearest-to-the-pin, selv om matchledelsen havde flyttet ham ned på backtee. Der var flere andre gode scorer, især på førstedagen, så det lover godt for sæsonen 2007. At Anne Harding sponsorerede turneringen med et udvalg af chokolade fra Corné – Port Royal, var med til at sætte prikken over i’et.

1. Bjørn Bojesen
2. Helle Skytte
3. Paul Hansen
4. Henning Bojesen
5. Anne Harding.

Leave a Reply